Hair extensions

Wat zijn hair extensions?

Is je haar veel te kort en wil het maar niet groeien? Wil je haar maar niet goed zitten, omdat er te weinig volume in zit? Wil je nu een keer voor één keer in je leven mooi lang haar hebben?
Dan zijn extensions misschien iets voor jouw. Maar wat zijn hair extensions nou precies? Welke soorten bestaan er? Hoe worden hair extensions vastgemaakt en welke soorten zijn er?

Soorten hair extensions

Hair extensions zijn te krijgen in verschillende soorten, lengtes en kleuren. Extensions kunnen steil zijn maar ook krullend of golvend. Over het algemeen zien extensions van echt haar er beter en natuurlijker uit dan die van synthetisch haar.
De hair extensions zijn verkrijgbaar als een soort matjes die op een reepje stof zijn vastgemaakt maar ook als losse, kleine plukjes haar. De eerste variant is gemakkelijker in te zetten, omdat je een heel groot stuk haar in één keer vastmaakt aan je eigen haar. De losse strengen moeten per klein lokje worden vastgemaakt aan je eigen haar maar je ziet ze minder snel zitten en het eindresultaat ziet er dan ook vaak natuurlijker uit.

Hoe worden de haar extensions bevestigd?

De extensions die bestaan uit een matje worden vastgenaaid, bevestigd met micro-rings of met keratine bondjes aan je eigen haar. Losse plukjes worden d.m.v keratine bondjes in je haar bevestigd.

Kapster Inge werkt zowel met een warmtetang als met een ultrasonictang.
De merken extensions waar Inge mee werkt zijn Balmain en So-cap.

Klik hier voor onze actuele Socap logoprijzen.