Haarstyliste

kapster-inge-van-beek

Haar knippen of verven aan huis

Mooi en verzorgd voor de dag komen, lukt vaak al goed met een passend kapsel. Voor de een is dat een korte coupe terwijl de ander zich juist met lange haren prettig voelt. Kapster Inge van Beek adviseert welk kapsel en eventuele kleur goed bij jou passen. Zij zorgt ervoor dat jouw wensen op haargebied uitkomen!

Hair extension aan huis

Bij Inge kun je terecht voor extensions van de merken So Cap en Balmain. Inge zet deze op professionele wijze bij jouw thuis in. Maar ook voor het ‘gewone’ knipwerk ben je bij Inge aan het juiste adres. Ook daarvoor komt ze aan huis. Al ruim 16 jaar zit zij in het kappersvak! Termen als ‘slicen’ en ‘choppen’ zijn haar niet vreemd, dus ook met moderne coupes kan zij goed uit de voeten.

Haar stylen aan huis

Het merk waarmee je haar bij Inge gestyled wordt, is Parucci. Dit merk staat voor kwaliteit en heeft voor iedere haarstijl een bijpassend product.

Professioneel en kwaliteit en dat voor een goede prijs. Daarvoor ga je naar Inge. Klik hier voor onze actuele prijzen. Je kunt Inge bellen of mailen voor een afspraak.

Inge heeft een opleiding tot haarwerker gevolgd en maakt haarwerken op maat. Dit doet zij vaak voor vrouwen die bijvoorbeeld door kanker kaal worden.